Pripreme za novu sezonu u nižoj ligi

NK_Krizevci_Radio_Krizevci_FacebookKRIŽEVCI – Proteklog vikenda nogometaši Križevaca odigrali su dvije prijateljske utakmice. U prvoj su na gostovanju u Velikoj Pisanici pobijedili županijskog ligaša Bilo pogotcima Zidarića, Pavkovića, Mladena, Cmrka i Lackovića 5-2. U drugoj pripremnoj utakmici Križevci su na gostovanju u Zagrebu poraženi od županijskog ligaša Nur sa 6-0.
Bivši trećeligaši, NK Križevci ove sezone igrat će u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi, a prije početka prvenstva odigrat će još jednu pripremnu utakmicu. Danas gostuju u Vrbovečkoj Dubravi kod NK Dubrave.(RKC)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
brle
brle

makar se priča da peršin bude nekoga svoga postavio?

Matjaž Kek
Matjaž Kek

kaj reči i ovaj trener je prodavač magle kao i onaj prije njega tak da. Sva sreća pa i jedan i drugi misle da su najbolji na svetu. sretno i probajte uništiti još više djece…

patricije
patricije

ja mislim da bi u križevcima trebali otvoriti baletnu školu, to bi bilo super. ja volim plesati u tajcama

Joža
Joža

Bitno je da netko kompetentan preuzme klub. Koren bi mogao biti ok, zbog toga što je župan i može možda pripomoći u određenim sferama, koje su nužne za funkcioniranje kluba. Patricije, naravno da bi trebalo, ipak smo grad kulture, a u gradovima koji se diče kulturom svakako spada i umjetnost kao što je balet.

legenda
legenda
dečki… sretno vam u prvoj žl. Mislim da se na žalost nećete vratiti u treću hrvatsku još puno godina, mislim da sa stavom lako ćemo nejdemo nikam 😉 Al onda ove priče da ćemo, ako se svi klubovi slože, biti 17. klub treće hnl, svašta. Ako nemaš dovoljno kvalitetan kadar ( u što ne vjerujem jer je prošlu drugu polovicu sezone ekipa imala dobre pojedince i momčad), ekipu, trenera, upravu ili što je već razlog ne želim ulaziti u to, igrajš niži rang i gotovo. Al neće vam biti jednostavno osvojiti ovu ligu ili nisam baš upućen koji morate biti… Više »
Joža
Joža

Zasad je glavni u klubu Peršin, iako se šuška da bude novi predsjednik Koren… Ja naše nogometaše apsolutno podržavam i vjerujem da je za njih prva žnl jako dobra i očekujem dobre rezultate, i nadam se da će ova relativno mlada ekipa koje je trenutačno u klubu vratiti gledatelje na tribine, što je na kraju krajeva i najbitnije… Sretno dečki i vidimo se na stadionu.

brle
brle

Peršina treba smijeniti-on nam se nešto nalagao,koren bi mogao biti dobar za klub.

destiny
destiny

a tko je sada glavni u klubu?