U ponedjeljak završna konferencija o povezivanju multimedijskih kulturnih centara

Kad_kultura_spaja_4Gradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci, Hrvatski klub Augusta Šenoe iz Pečuha i Grad Križevci pozivaju na završnu konferenciju projekta “Povezivanje multimedijskih kulturnih centara u okviru prekogranične suradnje” koja će se održati u ponedjeljak 15. srpnja 2013. godine u prostorima novog Multimedijskog kulturnog centra u Križevcima na adresi Trg sv. Florijana 14 (bivši Dom HV-a).
– Osigurano je simultano prevođenje s mađarskog i hrvatskog jezika, napominje u pozivu ravnateljica knjižnice Marjana Janeš-Žulj.

Početak je zakazan za 10:30 sati, a okupljenima će se uvodno obratiti ravnateljica Janeš-Žulj te gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg. Mihály Sárosácz, predsjednik Hrvatskog kluba Augusta Šenoe iz Pečuha, govorit će o značaju mađarsko-hrvatske kulturne suradnje, a programski menadžer András Tálos o IPA prekograničnom programu Mađarska-Hrvatska 2007-2013. Ispred križevačke gradske uprave Marija Podolski će predstaviti provedene aktivnosti i ostvarene rezultate, a sudionicima će se obratiti i Admir Sinani, predsjednik novoosnovane Zajednice udruga u kulturi Grada Križevaca, koji će govoriti o uključivanju križevačkih udruga u kulturi u prekograničnu suradnju.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.