Načelnik Kalnika se odrekao naknade u korist besplatnih udžbenika

Mladen_Keser_Zoran_MilanovicOpćina Kalnik potpisala je u srijedu 3. srpnja 2013. sporazum s roditeljima djece koji upisuju prva četiri razreda Osnovne škole Kalnik o kupnji školskih uđbenika i bilježnica. Rezultat je to odluke načelnika općine Mladena Kešera koji ju je obznanio početkom tjedna. Budući da sredstva za ovaj izdatak nisu predviđena u općinskom proračunu, načelnik Kešer se odrekao čitave naknade u korist pripremanja najmlađih osnovaca za predstojeće školske aktivnosti na Kalniku.
– Političari su tu da donose odluke, stoga i moja odluka o odricanju 100% naknade za rad kao načelnika u Općini Kalnik je jednostavno poklon djeci i roditeljima, a predlažem da i ostali načelnici iz regije učine isto, objavio je Kešer na svojoj Facebook stranici, prilikom rasprave o ovoj temi na koju izgleda ne gledaju svi blagonaklono.

Vezano
52 komentara
 1. fabijankumer piše:

  zanimljivo , lazni profili 🙂

 2. Malji s mačem piše:

  Čim se vidi ljudi zamarate s jebivetrom

 3. Crni petar piše:

  Komunjara i vjernik

 4. Dama piše:

  Narod je tako odlučio da ga odabere i on je odabran

  1. realan piše:

   baš tako i prognoziram mu jedno 5 mandata za redom

 5. Dama piše:

  Nema se tu kaj puno pričati sve se razme i zna se a hdz nije

 6. nerealan piše:

  Ovo je možda i rekord. Mjesec dana, a već vas DORH istražuje……svaka čast. Iskreno fučka mi se za sve rokovodeće kadrove. Svi znaju s kime posla imaju. Dajem Vam godinu dana “života”. Gledam slike u podravskom s proslave, gdje vam je župan? Aha, knok je tu, on vam je valjda kao “moralna vertikala”. Još Habijanca uzmiti i tada možete i vinara na kalniku ucjenjivati za zemljište

  1. realan piše:

   kaj će nam seljačina korjenko kad imamo vladu a ti se primi tokarskog stroja

 7. nerealan piše:

  mene samo zanimaju obećanja iz kampanje kao i zašto je općina kaplnik otkazala punomoć odvjetniku koji je pokrenuo ovršni postupak zbog ne isplate “rente” za kalničku kleticu

  1. realan piše:

   dušebrižnici i lažni moralisti odjebaus miki maus

   1. nerealan piše:

    Non sit vobis arguendo. Ego et puer ipse intelligit, et ideo moveri placuit Kalnika annis IX. Aut quid est miserabilis, et tristis … aliquid boni utilis. Neque dicas, quod mutatio ….

 8. Crni Kralj piše:

  Sada će opet HDZ i HSS biti krivi kaj Keš nebu imel novce za knjige, jer mu nisu odobrili plaću od 16.700,00 kn kao naknadu za volontiranje na općini i cca 6.000,00 kn Filipašiću.

  1. realan piše:

   slavečki aj prestani srati tu i obmanjivati javnost

   1. imt 533 piše:

    zna Kešer koji je recept gore, kruha i igara i deri, nitko ništ ne pita, a posljedice, tko o tome razmišlja dok je dernek…;)

  2. realan piše:

   buš mu ti posudil čujem da firma odlično stoji a i alimentaciju više ne moraš plačat

   1. nerealan piše:

    o čemu ti pričaš??? nije ti ovo vidoviti radovan

 9. Rođo piše:

  Kada će krenuti napokon te silne investicije???

 10. Rođo piše:

  Eh moji jarani, slavite čoveka…pa neka. zato vam je zatražio volontersku plaću od 10 000 – 15 000 kn. Tako vam i treba kalničani. uvijek kada idete naprijed krenete nazad. Futur Prvi – u roku od 2 godine ukinut će vam općinu iz razloga jer će je dvojac bez kormilara i njihov mali uništiti…

 11. facebook_crni.kralj.5 piše:

  Događa se ono što su mnogi znali i prije. Kešer je na današnjoj sjednici viječa općine Kalnik tražil “volontersku” naknadu od 17.000,00 bruto. Gospodo volonteri javite se Mlađi jer on zna kako se volontira. Ne znam kaj na ovo vele njegovi mentori Ledinski i Knok i dobar im tek na nedjeljnom ručku na Kalniku.

 12. crno bijeli petar piše:

  volonter

 13. cuma piše:

  Kud i kamo bi za djecu i roditelje, a posebice za zaposlene bilo dobro da se prosvjetne vlasti odreknu usluga doživotne ravnateljice!

  1. realan piše:

   i metnu tvoju staru gle sinek dana bu otišla u penziju al marina nebu ravnateljica nigdar

   1. cuma piše:

    Ne radi se o novoj ravnateljici, koja bi svakao trebala biti iz ovog stoljeća, nego praksi prosvjetnih vlasti da dopuštaju državnim službenicima da na naš trošak rade do bezsvijesti,,,sumnjam da Linić znaa nešto o tome, jer da zna Jovanovića bi odmah smjenili,,,metuzalemka nažalost nije slučaj nego raširena pojava u hrvatskom školstvu!

 14. crni petar piše:

  komunjara

 15. Mario piše:

  Sve bu to Kešer nadoknadil s putnim nalogima, ko nekad sa Severinom 😉

 16. krizevciinfo piše:

  Neslužbeno – na Facebook profilu g. Kešer spominje do 500 kuna po učeniku, odnosno nekih 20 tisuća kuna sve ukupno.

 17. Stanislav piše:

  Koju plaću ako je najavio da će biti volonter. Samo nije istaknuo u priopćenju da će njegov zamjenik primati njegovu plaću tj. već ju prima. Tako da je sve ovo mazanje očiju naivnim Kalničanima

 18. roda piše:

  Ma neka sica je u pitanju, velki naslov mala cifra :-)) sad ce bakice po selu pricat kak je mladjo dobar coek,.. :-)))

 19. vladimir piše:

  o kojo cifri govorimo?

  1. imt533 piše:

   opet mućke neke izvodi…vuk dlaku mjenja al ćud nikad…kešer, tko te ne zna skupo bi te platio…;)

Komentari su zatvoreni.