Večeras u Križevcima infotočka Programa JAKO

Danas od 17 do 19 sati u Velikoj vijećnici Grada Križevaca predstavnici Programa JAKO će održati predstavljanje Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, kojeg financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.
– Pored navedenog predstavljanja, želja nam je uvidjeti probleme i potrebe organizacija civilnoga društva. Pridružite nam se na  prezentaciji i upoznajte mogućnosti i besplatne usluge koje vam se nude kroz Program JAKO, istaknula je u pozivu voditeljica programa Sonja Hlebar iz udruge Uzor Hrvatske.

Program JAKO je usmjeren na rad s organizacijama civilnoga društva (udruge, građanske inicijative, zaklade, sindikati), jedinicama lokalne i regionalne samouprave (općine, gradovi i županije), lokalnim institucijama te zainteresiranim građanima i građankama. Pružanjem usluga informiranja, savjetovanja, izobrazbe i drugih oblika podrške radi na razvoju civilnoga društva i lokalnih zajednica te uspostavlja kvalitetnu suradnju između dionika razvoja. Samo predstavljanje obuhvatit će sljedeće teme: prezentacija Programa JAKO i aktivnosti u 2013.; kalendar natječaja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva; otvoreni natječaji; pitanja i odgovori. Dodatne informacije moguće su e-poštom, telefonom na 098/933-24-06 ili na službenim stranicama.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.