Predsjednik SDP-a Milanović posjetio županiju

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA – Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u društvu kandidata svoje stranke i koalicije s HNS-om, HSLS-om i HSU-om posjetio je tri grada naše županije, želeći ih pred biračima podržati u predizbornoj kampanji za lokalne dužnosnike. Na središnjim trgovima prvo Đurđevca, pa Križevaca i na kraju Koprivnice družio se i sa građanima.
– Razgovarali smo, nisu me ništa pitali, mislim da im je sve jasno, nisu baš tako neinformirani da bi od mene išta veliko sad doznali. Pričamo o problemima u društvu, u ekonomiji, o svemu onome što nas tišti, o tome koliko ljudi razumiju stvari koje radimo, koliko ih uspijevamo približiti; to je najteže u politici, rekao je Milanović o temama zanimanja Podravaca i Prigoraca.

O SDP-ovom i koalicijskom kandidatu za župana Darku Ledinskom je rekao:
– A, pa on je skoro pobijedio prije četiri godine, sad će pobijediti sigurno, uvjeren sam jer je bolji kandidat.
U Koprivnici je prvi SDP-ovac Milanović i kao premijer upitan o Podravki i četvrtini vlasništva koje u njoj drži država; odgovorio je da je njezina budućnost u Europi, no da joj je za razvoj potreban svježi novac, a dokapitalizacija će značiti smanjenje sadašnjeg udjela države u vlasništvu kompanije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.