Karatisti na međuklupskom turniru u Rasinji

Karate klub “Samurai” Križevci organizirao je 1. svibnja, povodom Dana općine Rasinja druge godišnjice postojanja kluba, 4. Shito Ryu međuklupski turnir, na kojem je sudjelovalo pedesetak djece iz KK “Zen” Ludbreg, KK “Brckovljani”, KK Ivanec i KK Križevci. Domaćini su slavili s ukupno 22 medalje sto im je donijelo i pehar kao ekipnom pobjedniku turnira. Nakon turnira karatisti su na općinskom trgu radili demonstracije kata, kumite, tehnike samoobrane i padove, gdje im je trenerica Dragana Osman za iznimno zalaganje, upornost, trud i odlične rezultate podijelila zahvalnice.
– Ovim putem se posebno zahvaljujemo Općini Rasinja i načelniku Danimiru Kolmanu što prate naš rad i doprinose razvoju karate vještine, istaknula je trenerica Osman, također zahvalivši na donaciji novih trenirki.

Rezultati karatista KK “Samurai”: Jakov Harča (zlato u borbama i katama), Niko Gagro (bronca), Jakov Hanžeković (srebro), Melani Habdija (srebro), Matej Habdija (bronca u katama i  borbama), Sebastijan Stančin (srebro u katama), Andrija Koren (srebro u katama), Jasmin Susak (bronca u borbama), Bernard Crnković (srebro u katama i zlato u borbama), Viktor Krušelj (zlato u katama i srebro u borbama), Karlo Krušelj (srebro u katama i zlato u borbama), Lucas Novak (zlato u katama i bronca u borbama), Robert Đuričić (srebro u katama), Dominik i Kristijan Višak (bronca u katama), Leonardo Raguž (prvo mjesto u borbama).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.