Sutra predstavljanje natječaja ‘Naš doprinos zajednici’ zaklade Zamah

Regionalna zaklada za lokalni razvoj “Zamah” u suradnji s Gradom Križevcima sutra od 16:30 do 20:30 sati u Velikoj vijećnici Grada Križevaca organizira predstavljanje natječaja “Naš doprinos zajednici” namijenjen financijskoj potpori građanskih inicijativa. Na spomenuti se natječaj mogu prijaviti jednokratne akcije udruga, zaklada, ustanova (škola, vrtića, knjižnica i sl.) i mjesnih odbora registriranih u RH, i to za područje devet županija u kojima djeluje Zaklada Zamah: Bjelovarsko-bilogorska, Grad Zagreb, Karlovačka, Krapinsko-zagorska, Koprivničko-križevačka, Međimurska, Sisačko-moslavačka, Varaždinska i Zagrebačka županija.

Kako bi organizacijama civilnoga društva omogućili što raniji uvid u sam natječaj, iz “Zamaha” pozivaju na predstavljanje natječajne dokumentacije na kojem će se moći dobiti informacije o natječaju i čuti primjere uspješnih projekata prošlih godina. Sredstva za financiranje projekata Zaklade „Zamah“ osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.
– Sve zainteresirane molimo da se prijave putem on-line obrasca koji je dostupan na stranicama Programa JAKO. Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail i telefon 098/933-2406, istaknula je Sonja Hlebar, voditeljica Programa JAKO u županijskoj suradnoj organizaciji.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.