Križevački ‘POOHfest’ dobio službeni logotip

Iz Gradskog puhačkog orkestra Križevci javljaju da su većinom glasova članova upravnog odbora za službeni logotip POOHfesta – međunarodnog festivala puhačke glazbe odabrali prijedlog Antonija Hadrovića iz oblikovnog studija DvasaDva:
– Hadrovićev prijedlog je ocijenjen kao najkvalitetnije i najpraktičnije rješenje logotipa festivala i ovim mu putem čestitamo na izboru, ističu u upravi orkestra te zahvaljuju svim kandidatima koji su sudjelovali i kreativnošću i kvalitetom svojih prijedloga doprinijeli natječaju.

Gradski puhački orkestar također čestita svim sudionicima i iskazuje zadovoljstvo činjenicom da je odaziv na natječaj za logotip bio puno veći od očekivanog. Još jednom se ispričavaju zbog tehničkih komplikacija s elektroničkom poštom zbog kojih su neki kandidati morali više puta slati svoje prijedloge i zbog kojih je i rok zaključenja natječaja produljen. Za kraj ove ili početak iduće godine najavljuju objavu natječaja za službeni logotip orkestra:
– Bit će nam drago ako se ovoliki broj kandidata javi i, dapače, rado bismo vidjeli radove i nekih od kandidata čiji su radovi ušli u uži krug izbora, zaključuju iz uprave orkestra.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.