‘Križevci 1999’ pionirski pobjednik turnira

Sastav Križevaca 1999 pobjednik je 4. pionirskog malonogometnog turnira Križevci – Sedmo nebo za igrače rođene 1999. godine čija je završnica u četvrtak navečer igrana u gradskoj školsko-sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca. Križevčani su u finalu pobijedili vršnjake Bjelovara 3:2. Pogotke su postigli Mladen, Posavec i Srbljinović za Križevce, a strijelci za Bjelovar bili su Rajić i Kovačević. U susretu za treće mjesto Pekarnica Toplice Varaždin bila je bolja do domaće postave Križevci 2000 rezultatom 2:1. Oba pogotka za Varaždince postigao je Črnko, a strijelac za Križevčane bio je Šantek.

U poluzavršnici su igrači postave Križevci 1999 pobijedili svoje mlađe suigrače iz sastava Križevci 2000 rezultatom 4:1. Trostruki strijelac bio je Čupić, a jedan pogodak postigao je Mladen. Počasni pogodak za mlađe Križevčane postigao je Marin Meštrović. Sastav Bjelovara je, pak, nadjačao Varaždince iz momčadi Pekarnice Toplice 2:1. Strijelci za Bjelovarce bili su Rajić i Ocvirek, a pogodak za Varaždince postigao je Štefulj. Na turniru je nastupilo 15 sastava. Najbolji igrač turnira bio je Marijo Rajić iz Bjelovara, najbolji vratar Karlo Sokač iz sastava Križevci 2000, a najbolji strijelac Mihael Mladen iz pobjedničke momčadi Križevci 1999 s 9 pogodaka.

Za Križevce 1999 su nastupili: Kurtanjek, Miklečić, Novak, Mladen, Pavlic, Čupić, Srbljinović i Posavec. Voditelj: Cigler. Za Bjelovar su igrali: Fanton, Rebić, Res, Nikolić, Darojković, Rajić, Kovačević, Ocvirek, Tolić, Makopek. Voditelj: Kos. Za Križevce 2000 su igrali: Marin Meštrović, Šantek, Bratić, Luka Meštrović, Mjeda, Vlahek, Marinović, Kos, Lukinović, Sokač. Priznanja i pokale najboljima su uručili predsjednik NK Križevci Stjepan Peršin i direktor tvrtke Sedmo nebo Damir Leskovar. Navedimo još da će se večeras u 19:30 sati održati revijalna utakmica reprezenacije Kineziološkog fakulteta Zagreb za koju nastupa i vodi Tihana Nemčić te ŽNK PIK iz Vrbovca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.