Međunarodni lanac otvorio poslovnicu u Križevcima

Međunarodna kurirska služba Mail Boxes Etc. u Križevcima je u Jelačićevoj ulici otvorila svoju prvu poslovnicu u Koprivničko-križevačkoj županiji, dvadeset prvu u Hrvatskoj i jednu od 2800 sličnih u svijetu. Građani i poduzetnici Križevaca tako su dobili mjesto za slanje i primanje paketa uz profesionalno pakiranje, tisak i grafiku ili pak registraciju poslovne adrese i virtualnog ureda te najma sandučića. 

Križevačku podružnicu ove tvrtke vodi odnedavni Križevčanin, inženjer informacijskih tehnologija Tomislav Juroš.

Život me nedavno doveo u Križevce, ili bolje rečeno supruga. I dosad sam radio u MBE Hrvatska, no odlučio sam ovdje pokrenuti posao jer smatram da su Križevci idealno okruženje, prepuno uspješnih malih i srednjih poduzeća kojima možemo omogućiti širi spektar rješenja kada govorimo o prodaji i plasiranju robe na tržište ili dostave krajnjim kupcima“, rekao je Juroš i dodao da njihove usluge ne koriste samo poduzeća, već i građani.

Nudimo i uslugu preuzimanja paketa na kućnoj adresi, ako netko ne može doći u poslovnicu, može nas nazvati i mi ćemo u najkraćem roku doći i preuzeti paket. Sasvim je svejedno šaljete li paket rodbini u Njemačku ili ste prodali nešto preko oglasnika i trebate to poslati u Split – svoju pošiljku donesite nama i mi ćemo je profesionalno zapakirati kako bi sadržaj stigao neoštećen na odredište“, objašnjava voditelj. Kompanija je inače osnovana 1980. u Sjedinjenim Američkim Državama, a danas je raširena po cijelom svijetu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.