Luka Tomas dobio poziv za reprezentaciju

Ovih je dana u upravu Košarkaškog kluba “Radnik” Križevci poziv za pripreme s reprezentacijom 1998. godišta stigao čak godinu dana mlađem Luki Tomasu, inače najmlađem od trojice braće iz poznate košarkaške obitelji Tomas. Iako Tomas zbog ozljede noge neće prisustvovati prvom okupljanju reprezentacije, iz uprave kluba se nadaju da će se već na proljeće moći priključiti pripremama.
Starija braća Ivan i Marko postigli su velike rezultate s reprezentacijom, što u omladinskim selekcijama, što u seniorskoj selekciji, a igrali su u velikim klubovima poput Real Madrida, Lietuvos Rytasa, Fenerbahcea. Osim njih su iz redova “Radnika” na pripremama s reprezentacijom svojedobno bili i Ivan Svoboda te prošle godine Tomislav Prstec, pa veseli činjenica da se nastavlja niz i tradicija poziva Radnikovih košarkaša u reprezentaciju, što pokazuje maksimalno uložen trud i odličan rad s mladim igračima u klubu.

Vezano
1 komentar
  1. […] igrača rođenih 1999. godine. Nažalost, najmlađem iz košarkaške obitelji Tomas ponovila se situacija iz siječnja ove godine, pa će zbog još uvijek ne potpuno zaliječene ozljene koljena morati […]

Komentari su zatvoreni.