Videoigrački turnir ‘League of Legends’ u Cab Clubu

U subotu 24. i nedjelju 25. studenog 2012. u križevačkom Cab Clubu se održava turnir u igri “League of Legends”, trenutno najigranijoj videoigri na svijetu koju, prema podacima samih autora iz Riot Games, na dnevnoj bazi zaigra oko 12 milijuna korisnika, od čega barem 3 milijuna istovremeno. Riječ je o besplatnoj online igrici za više igrača (summoners) koji se kao dva tima sukobljavaju u borbenoj areni, sve do uništenja protivničke baze. Igrat će se “Summoner’s Rift” po režimu tournament draft pick. Prijave se primaju u Cab Clubu, na službenoj Facebook stranici turnira, e-poštom ili na mobitel 091/562-6789, najkasnije do početka turnira u subotu u podne, a kotizacija iznosi 100 kuna, što je 20 kuna po igraču.

Riot Games dalje navodi da je korisničke račune za “League of Legends” u više od 145 zemalja svijeta od 2009. godine, kad je igra izdana, do sada kreiralo preko 70 milijuna igrača, što je dvostruko više nego u isto vrijeme lani, a igricu mjesečno zaigra 32 milijuna igrača.
– Ovo je pilot projekt, ako se turnir pokaže uspješnim počet ćemo češće organizirati turnire, a moguće i nedjeljne lige, istaknuo je organizator Antonio Radić, koji osigurava dva računala, dok ostale donose sami igrači. Pobjednički tim dobiva cjelokupan nagradni fond od prikupljenih kotizacija, pehar te fotografiju na zidu Cab Cluba.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.