Ljubavni trokut završio teškim prijetnjama – Križevčanin (44) prijetio mužu svoje ljubavnice

KOPRIVNICA – Četrdesetčetverogodišnji muškarac s križevačkog područja zbog teških je prijetnji koje je nedavno uputio mužu svoje ljubavnice pravomoćno osuđen na četiri mjeseca bezuvjetnog zatvora. ’Puklo’ je kada se na mjestu sastanka osim dvoje ljubavnika pojavio i suprug. U namjeri da ga prestraši, na polju pored dvorišta nedaleko od Križevaca, došao je do njega i vikao mu: “Smrade jedan, stani, ubit ću te! Prijeđi potok i ubit ću te!”, zbog čega se on jako uplašio.

Uzalud je 44-godišnjak pred sutkinjom koprivničkog suda Lidijom Vuljak poricao krivnju. Branio se da je u vezi s njegovom suprugom s kojom je začeo djecu, no koja je nakon obiteljskih svađa pobacila. Tog se dana, kazao je, trebao naći s ljubavnicom na dogovorenom mjestu, no kasnio je petnaestak minuta. Kada je došao, s jedne strane potoka bila je ona, a s druge strane njezin suprug koji ju je zvao da mu se vrati, no ona to nije htjela učiniti.
– Rekao mi je da sam majmun i ništ’ koristi, a ja sam mu odgovorio da ako je frajer, neka dođe preko potoka da mu razbijem njušku – kazao je optuženi i rekao da nije točno da je prijetio ubojstvom. Osim toga, dodao je da je u međuvremenu s tom ženom počeo živjeti, a prije je s njezinim mužem često komunicirao, uglavnom ga je on često zvao da mu razjasni odnose s njegovom ženom.

Oštećeni suprug na suđenju je ponovio optužbu da mu je ženin ljubavnik prijetio da će ga ubiti, no da on na to nije reagirao već da je krenuo prema kući svjestan da ne može rastaviti ljubavnike. Žena oko koje su se prepirali kazala je da je čula galamu, ali da nije točno “pohvatala” njihove riječi, a jednako je potvrdio i sin supružnika koji je rekao da je bio predaleko da bi išta čuo. (PL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.