Ukrali bager u Kloštru Vojakovačkom

KLOŠTAR VOJAKOVAČKI – Nepoznati počinitelj ukrao je bager marke JCB u Kloštru Vojakovačkom vrijedan oko 200 tisuća kuna i težak oko deset tona. Radni stroj Gorana Novakovića, kooperanta Pružnih građevina, ’nestao’ je u noći s nedjelje na ponedjeljak prošli tjedan. Nesretni vlasnik nudi tri tisuće eura nagrade bilo kome tko ima informaciju o bageru.
– Nakon nekoliko godina sam konačno opet počeo raditi, zadužio sam se kako bih platio radnike, počeo voziti i sad mi se ovako nešto dogodi – ogorčeno je rekao Goran i dodao kako mu nije žao platiti spomenutu nagradu jer njemu taj bager vrijedi milijune.

– Imamo još jedan, 17 godina star bager, a da stvar bude gora, ukradeni sam nedavno u potpunosti otplatio i čekao da se riješe neke stvari pa da ga osiguram kaskom – objasnio je Goran Novaković.
Kako je lopov kriomice odvezao više tona težak radni stroj, policiji još uvijek nije poznato, no vlasnik pretpostavlja da se kradljivac s njime odvezao vjerojatno u ponedjeljak ujutro.
– Kada ljudi krenu na posao i počinje radni tjedan, vidjeti bager na cesti nije neuobičajeno pa vjerujem da je ’majstor’ sjeo u njega i odvezao se – kazao je Goran Novaković.

Iz policije poručuju kako je potraga u tijeku te se nadaju da će uskoro pronaći drskog počinitelja, a kako vlasnik napominje, plakati o ukradenom bageru polijepljeni su na cijelom području, koje se detaljno ’češlja’ u potrazi za vrijednim strojem. Svatko tko misli da ima vrijednu informaciju može se javiti na broj mobitela 098-231-822. (PL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.