U nedjelju humanitarni turnir ‘Pravo na život’

U nedjelju 27. svibnja 2012. u 13 sati na nogometnim terenima noćnog bara “Latino” u Križevcima će se održati humanitarni nogometni turnir “Pravo na život” za pomoć mladim majkama Udruge “Betlehem” iz Karlovca. Turnir organizira studenska grupa Ekonomskog fakulteta iz Zagreba kroz kolegij “Projektni menadžment” kod nastavnika doc.dr.sc. Mislava Ante Omazića.
– Navedena udruga promiče opće – ljudske i kršćanske vrijednosti, naročito dostojanstvo i svetinju života nerođene djece, te se zalaže za pružanje pomoći trudnicama, samohranim majkama, beskućnicima, žrtvama obiteljskog nasilja. Naš tim je odlučio pružiti pomoć samohranim majkama i njihovoj nezbrinutoj djeci, istaknula je jedna od organizatorica Marinela Picer.

Dobrovoljnim prilozima na turniru prikupljat će se financijska sredstva za rad udruge “Betlehem”, koju vodi pater Marko Glogović, a potrebna za uzdržavanje samohranih majki i njihove djece. Kao jedan od mnogobrojnih razloga zbog kojih žene čine abortus studenti navode neimaštinu, nedostatak novaca kao ni smještaja, pa su upravo stoga odlučili pružiti pomoć mladim majkama kroz ovu akciju. Za sva dodatna pitanja studenti su dostupni e-poštom, kao i na brojeve mobitela 091/5555-769 i 091/556-3540. Podršku čitavoj akciji pružaju i križevačka Župa Sv. Ane, Kiževci te Župa BDM Žalosne i sv. Marka Križevčanina.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.