KK ‘Radnik’ domaćin poluzavršnog turnira Prvenstva Hrvatske za mlađe kadete

Košarkaškom klubu Radnik iz Križevaca ove je godine pripala čast biti domaćin košarkaškog poluzavršnog turnira Prvenstva Hrvatske u konkurenciji mlađih kadeta, dječaka rođenih 1998. godine. Nakon gotovo osam mjeseci duge košarkaške sezone 10 najuspješnih ekipa u Hrvatskoj odmjerit će snage na 2 polufinalna turnira u Osijeku i Križevcima. Mladi košarkaši križevačkog kluba Radnik uspješno su odradili dosadašnji takmičarski dio sezone te su u konkurenciji klubova s područja Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Međimurske i Varaždinske županije osvojili 1. mjesto.

 

Uz KK Radnik kao predstavnika regije SJEVER u Križevcima će nastupiti i podmladak K.K.“SPLIT“ Split (prvoplasirana momčad JUGA), K.K.”STOJA” Pula (prvoplasirana momčad ZAPADA), K.K.”RUDEŠ” Zagreb (drugoplasirana momčad CENTRA) i K.K.”DUBRAVA” Zagreb (četvrtoplasirana momčad CENTRA) . Dvije prvoplasirane ekipe oba turnira na „fina fouru“ će odlučivati o naslovu prvaka Hrvatske.
Turnir se održava u razdoblju od 16.-20.05.2012. u dvorani OŠ Ljudevita Modeca, a ulaz je na sve utakmice slobodan. Kao uvertiru turniru mlađi će kadeti u nedjelju 13.05.2012.g. odigrati tradicionalnu All stars utakmicu gdje će im se kao prvoplasiranoj ekipi suprotstaviti ekipa regije sastavljena od ponajboljih igrača svih ekipa koje su sudjelovale u natjecanju. Utakmica počinje u 15:00 sati, a u poluvremenu utakmice održat će se natjecanje u tricama, kao i podjela nagrada najboljim igračima i strijelcima sezone 2011./2012.

Vezano

Komentari su zatvoreni.