Dolazak proljeća i pripreme za Uskrs u COOR-u

U križevačkom Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju uvijek je vrlo aktivno i prepuno kreativnih događanja. Tako su još 19. ožujka obilježili Tjedan ljubitelja prirode integriranom nastavom pod nazivom „Zeleni dan“. Raznim kreativnim i interaktivnim radionicama, poput izrade likovnih radova od eko materijala, sadnjom cvijeća i čitanjem priča o ekologiji, učitelji i stručni suradnici su učenicima približili temu očuvanja prirode.

Ususret Uskrsu održana je i kreativna radionica bojanja pisanica, pod vodstvom ravnateljice Marija Prodan , koja je učenicima pokazala tradicionalnu tehniku ukrašavanja pisanica, kako su to nekada radile bake. Učenici su ukrašavali jaja raznim biljkama i cvijećem te ih bojali lupinama crvenog luka.

U utorak 27. ožujka djecu iz vrtića Centra su posjetila djeca novootvorenog vrtića „Čarobna šuma“. Zajedničkim snagama obojili su veliku uskrsnu pisanicu te se družili i igrali. Ovom suradnjom iskazana je želja za razvijanjem druženja i prijateljstva djece dvaju vrtića bez obzira na međusobne različitosti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.