Dom u Vrbovečkoj Dubravi otvara luksuzne apartmane

Povodom 10. obljetnice djelovanja Doma za starije i nemoćne osobe “Ivana” u Vrbovečkoj Dubravi i 25. godišnjice postojanja poduzeća Sablić d.o.o., iz uprave doma za večeras u 17 sati najavljuju svečano otvorenje novog dijela Doma – luksuzno uređenih apartmana za smještaj starijih i nemoćnih osoba. Apartmani raspolažu visokokvalitetno uređenim sobama pogodnim za stanovanje dviju osoba, vlastitom visokofunkcionalnom kupaonicom i toaletom prilagođenim teže pokretnim i nepokretnim osobama, hodnikom i garderobom. Dva Exclusive apartmana raspolažu i zasebnim dnevnim boravkom i kuhinjom.

Apartmanske sobe su opremljene vrhunskim bolničkim krevetima s elektropodesivim podnicama i medicinskim madracima, LCD televizorima za svaki krevet s pripadajućim slušalicama, telefonom i internetom, signalizacijskim zvonima, te drugim popratnim namještajem – noćnim ormarićima, komodama, stolom i stolicama.
Ustanova je opremljena dizalom za pokretne i nepokretne osobe, ambulantom, blagovaonicom i dnevnim boravkom. Kuhinja ustanove prati HACCP standarde, a prehrana korisnika prilagođena je njihovom zdravstvenom stanju i potrebama s mogućnošću izbora više vrsta menija.

Korisnicima je osigurana kontinuirana medicinska skrb uz 24-satno praćenje zdravstvenog stanja od strane kvalificiranog osoblja. Osim redovitog pranja osobnog i posteljnog rublja te redovitog čišćenja soba, u svakom trenutku korisnicima je dostupna njega u obliku pomoći pri oblačenju, kupanju, hranjenju i sličnim dnevnim potrebama. Dom ima osigurane svakodnevne fizikalne vježbe te medicinsku masažu. Osigurana je također i vizita liječnika opće prakse te psihijatra, kao i dolazak svećenika, pedikera i frizera.
Slobodno vrijeme korisnika organizirano je kroz svakodnevnu radnu i fizikalnu terapiju te različite društvene i rekreativne aktivnosti, društvena događanja, izlete i ljetovanja.

Vezano

Komentari su zatvoreni.