Laka pobjeda vodi KTC samo bod do vrha

Nakon pobjede u prošlom kolu u Grubišnom Polju Križevčane je očekivala utakmica kod kuće protiv relativno slične ekipe iz Đurđenovca, a pobjeda se uz maksimalno ozbiljan pristup i očekivala. Gosti ovaj put nisu došli u najjačem sastavu pa su time i dosta olakšali „posao“ domaćinu. Od samog početka se vidjelo da je razlika u kvaliteti ovih dviju momčadi koje su istrčale na teren prevelika i da od neke neizvjesnosti neće biti ništa. Već u 6. minuti domaćin ima 7:1 i igru za koju gosti nemaju nikakva rješenja.

Križevčani su bili iznimno rastrčani i razigrani i jednostavno su pokrivali i kontrolirali cijeli teren. Na poluvremenu je već visokih +13 za Križevčane (24:11), a u 33. je bilo i +16 (27:11). Nakon toga KTC se polako opušta i utakmica odlazi u revijalne tonove s, praktički, igrom bez obrane na obje strane.

Ovo je još jedna zaslužena pobjeda domaćina, koja ih uz poraz vodeće Slatine u Virovitici dovodi do samo jednoga boda zaostatka za prvom pozicijom. Do kraja prvenstva je ostalo još 6 kola i u borbi za prvo mjesto su ostale tri momčadi – Slatina, Ktc i Prelog, s tim da i Prelog i Slatina dolaze u Križeve, ali igraju i međusobno. Sljedeće kolo KTC gostuje u Novoj Gradišci.

 

RK KTC – RK ĐURĐENOVAC 43:32 (24:11)
Za KTC su igrali i postigli pogotke: Šignjar 8, Nven Predojević 7, Kavran 3, Kraljić 2, Kemenović 1, Nemčić, Krunoslav Hunjak 3, Zemljak 1, Matija Hunjak, Kamenar 1, Augustinčić 1, Katavić 3, Marković 12, Bogdan (13 obrana), Bošković 1 gol i (15 obrana). Trener Dragutin Miklečić.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.