HSS odlučio da stranku u Saboru treba zastupati Hrg umjesto Bajsa

Konačno potvrđeno: Ovo je politička odluka,daljnja procedura je propisana, komentirao je Hrg zamjenu zastupnika u saboru

Predsjednik HSS-a Branko Hrg zamijenit će Damira Bajsa na mjestu zastupnika stranke u Hrvatskom saboru. Odluka je to koja je donesena u subotu na 1. konstituirajućoj sjednici Glavnog odbora HSS-a, objavljeno je na službenoj stranici stranke. Također, stranka je zatražila smjenu ministra gospodarstva Tihomira Jakovine zbog nesnalaženja u “nastaloj situaciji” s mljekarima.

– HSS traži smjenu ministra Jakovine, odnosno da podnese ostavku obzirom na nesnalaženje u nastaloj situaciji, kako u pripremi proračuna za poljoprivredu, gdje se nije konzultiralo s Hrvatskom poljoprivrednom komorom, tako i iz razloga što se očito insinuacijama pokušava izmanipulirati poljoprivredne proizvođače i na taj način uništiti oko 5000 seoskih gospodarstava koji sada žive od tog posla. Ali isto tako i zbog toga što je izneseno niz neistina i insinuacija na račun HSS-a – izjavio je Branko Hrg po završetku sjednice.

Upitan od strane novinara kako će to uspjeti provesti zamjenu zastupničkih mandata u Saboru, predsjednik Hrg je odgovorio: “Ovo je politička odluka, daljnja procedura je propisana.” (VLM)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.