Košarkaški All Stars susret u Križevcima

KRIŽEVCI – Samo dan nakon finala Kupa ‘Krešimir Ćosić’ u Zagrebu, u petak, 17. veljače u Križevcima će se odigrati košarkaška All Stars utakmica. Domaćinstvo je ovoga puta povjereno mladom prvoligašu i jednom od najposjećeniji sportskih kolektiva u A1 ligi, Košarkaškom klubu Križevci. Odabirom Križevaca za odigravanje utakmice All Starsa, Hrvatski košarkaški savez odao je priznanje radu kluba koji je u samo tri godine prošao težak put od B lige do nacionalnog elitnog natjecanja. Uvertiru All Starsu dat će kadeteska reprezentacija koja će odrigati revijalnu utakmicu ‘crveni’ protiv ‘bijelih’, nakon čega slijedi ‘praznik košarke’, najavio je stručni tajnik HKS-a Boris Jakimenko.

 

– Donesena je odluka da se, nakon dugo vremena, igra na principu ‘domaći’ igrači i ‘strani’ igrači. Osim same utakmice, predviđeno je natjecanje u zakucavanju, što je jedna vrlo atraktivna stvar te natjecanje u šutiranju trica, kazao je Jakimenko.
‘Domaće’ će voditi Dražen Anzulović i Dragutin Črnjević, a ‘strance’ Vladimir Androić i Aleš Pipan. Boje Križevaca u utakmici će braniti kapetan križevačkih ‘žabaca’ Ivan Svoboda te rođeni Križevčanin, trenutno igrač Zaboka, Ivan Tomas. U križevačkom prvoligašu ne kriju zadovoljstvo iskazanim povjerenjem Hrvatskog košarkaškog saveza, rekao je sportski direktor ‘žabaca’ Dražen Jendriš.

– Mi ćemo se potrudit da utakmica, taj cijeli spektakl, prođe što kvalitetnije. Znamo da smo jedan od najgledanijih klubova u A1 ligi i uvijek smo jako kvalitetno organizirali bilo kakve priredbe, pa ćemo se i ovaj puta potruditi. Ja se nadam da se HKS neće razočarati u naše sposobnosti i našu organizaciju, kazao je Jendriš.
All Stars utakmicu popratit će mnogobrojni sadržaji u i oko križevačke dvorane, nagradne igre te neizostavni nastupi akrobatske skupine ‘Žapci’ i plesačica ‘Zmajčica’. (RKC)

Vezano

Komentari su zatvoreni.