KTC izgubio i u drugoj utakmici prvenstva

Poslije nesretnoga poraza Križevčana u Borovu ova tekma protiv stalnih sportskih rivala iz Ivanske očekivala se s velikim nabojem. Obje momčadi su u prvom kolu izgubile pa je ovo trebala biti utakmica iskupljenja i povratak u mirnije vode natjecanja, dok bi još jedan poraz  zaredom unio dosta nemira u svlačionicu. Početak utakmice do 20. minute susreta je potpuno pripao domaćinu (11:7) i gosti unatoč borbeni nisu imali odgovora. Već se činilo da će KTC lako riješiti susret u svoju korist. No, dolazak malobrojne ali iznimno bučne navijačke skupine iz Ivanske kao da je dao posebni motiv svojim miljenicima koji rade preokret  i igrački i rezultatski. Domaćin odjednom postaje nervozan i radi nekoliko vezanih grešaka u napadu, što gosti prelako kažnjavaju i na poluvrijeme odlaze sa vodstvom od jedan razlike (12:13).

Drugo poluvrijeme je donijelo lagan povratak KtTC-a i uz tvrdu i dinamičnu igru s obje strane uspijevaju ponovo preuzeti kontrolu na terenu te u 43. minuti imaju vodstvo od 2 gola (17:15). Gostujući trener je dosta mijenjao igrače bez obzira na to što su imali i više nego ravnopravnu igru na terenu, a prevagu je donosio izvrsni vratar Križevčana Darijan Bošković (20 obrana). Nakon te 43. minute preslik zadnjih 10 minuta prvoga poluvremena – domaćin radi grešku za greškom u napadu, bez šuta, bez ideje i, što je najgore, bez neke veće želje da se uđe u čvrstu kontakt igru što ovakva utakmica zahtijeva. Borbeni gosti iz Ivanske koriste pad igre domaćina i na kraju dosta lagano i zasluženo uzimaju bodove u Križevcima. Gosti iz Ivanske odlaze kući pjevajući, a Križevčani nakon dva poraza moraju tražiti priliku za pobjedu u sljedećem kolu na gostovanju u Požegi koja je također izgubila prva dva kola.

 

Za KTC su igrali i postigli pogotke: Bogdan, Šignjar 1, N. Predojević 1, Kavran 5, Kemenović, Z. Marković, R.Predojević 2, R. Marković, Katavić, K. Hunjak, M.Hunjak 2, Kamenar, Augustinčić, Kraljić, Slukan 10, Bošković (20 obrana). Trener: Dragutin Miklečić

Vezano

Komentari su zatvoreni.