Pet prometnih nesreća

KOPRIVNICA – Tri osobe lakše su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u Škrinjarima, mjestu na području općine Sveti Ivan Žabno, kada je moped zagrebačkih registracija naletio na biciklistu koji je nepropisno skretao u lijevo. Pri padu su ozlijeđeni maloljetni biciklist te 29-ogodišnji vozač mopeda i 22-ogodišnja suvozačica.

Iz koprivničko-križevačke Policijske uprave su izvijestili da su se jučer dogodile još dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i to teško. Na koprivničkom Florijanskom trgu je, zbog nepropisnog skretanja, automobil udario biciklistkinju, dok je zbog prebrze vožnje sinoć jedan motociklist sletio s ceste između Šoderice i Đelekovca.

Uz ove nesreće s ozlijeđenim osobama, na prometnicama u Podravini i Prigorju zabilježene su i dvije s materijalnom štetom, s tim da je ona koja se dogodila poslijepodne u Križevcima, u Baltićevoj ulici, prilično bizarna. Pijani 42-ogodišnji vozač pod utjecajem 1,33 promila alkohola je, prilikom neoprezne vožnje automobilom zagrebačkih registracija unatrag, udario u stambenu zgradu, a potom i u jedno parkirano vozilo. Odveden je u prostorije policije na triježnjenje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.