DEMANTIJ: O projektima P2P Heritage i AGRO INC

Na adresu portala Križevci.info iz križevačke je gradske uprave stiglo priopćenje pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Darka Masneca s demantijem povodom netočnog navoda objavljenog u članku o tehničkoj opremi za POU iz projekta IPA, koji prenosimo u cijelosti, uz ispriku Redakcije portala ovim putem zbog nenamjerne pogreške:
“Projekt P2P Heritage uspješno je završen 30.04.2011. godine, a projekt AGRO INC završit će 31.08.2011. godine. Oba projekta provodi Grad Križevci, Upravni odjel za gospodarstvo i financije, isključivo pomoću vlastitih ljudskih resursa, bez pomoći konzultanata ili vanjskih stručnjaka. Tania Lugomer-Pomper nije uključena u provedbu navedenih projekata.
Ovaj netočan navod posebno čudi iz razloga što su predstavnici Udruge P.O.I.N.T. prisustvovali završnoj konferenciji projekta P2P Heritage, gdje je predstavljen cijeli projekt, sve provedene aktivnosti te projektni tim koji je projekt proveo. Isto tako, na web stranicama Grada www.krizevci.hr ažurno se objavljuju sve informacije vezane uz projekte koje Grad Križevci provodi iz IPA programa.”

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.