Razbojništvo, krivotvorenje, teška krađa…

stop_policija_kontrola_prometaKRIŽEVCI – Križevački policajci imali su početak tjedna bogat događanjima; prvo bilježe jučer navečer kada je u tamošnjoj Tomislavovoj ulici počinjeno razbojništvo.
– Na vratima stana je nepoznata osoba uz prijetnju nožem od 68-ogodišnjakinje uzela bankovnu karticu, zaključavši potom vlasnicu u stan, izvijestila je službenica za odnose s javnošću Policijske uprave Dijana Žagar.

Zatim su okončali krim istragu krivotvorenja službene ili poslovne isprave.
– Sumnja se da je 53-ogodišnjak sa šireg križevačkog područja od 26. prosinca prošle godine, pa do 2. ožujka ove godine u više navrata na dopuštenjima za lov divljači krivotvorio potpise, te na taj način sebe ovlastio za lov, navela je D. Žagar.

53-ogodišnjak je zaradio kaznenu prijavu, a Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici izvješteno je i trećem slučaju, dovršenju istrage trojice muškaraca s područja Međimurske županije, koji su osumnjičeni za tešku krađu zadnjeg dana listopada. Za dvojicu u dobi od 18 i 24 godine utvrđeno je

da su u prigradskom naselju Podgajcu ključem nađenim pored ulaza otključali kuću i iz nje ukrali zlatni nakit, ručne satove, digitalni fotoaparat, jaknu i druge predmete, vrijednosti oko 7.000 kuna, a za trećeg, 21-ogodišnjaka, da je preuzeo dio plijena iako je znao da potječe iz krađe.(RKC)

Vezano
7 komentara

Komentari su zatvoreni.