Križevci: Ponovno raspisan natječaj za tajnika Srednje gospodarske škole

Ivan Rajnović tajnik je Srednje gospodarske škole posljednja dva mjeseca. Budući da je bio zaposlen na 60 dana, prošlog je tjedna ponovno raspisan natječaj za ovo radno mjesto. Rajnović kaže da nije siguran hoće li se javiti na natječaj, odnosno hoće li i dalje raditi na tom mjestu nakon što mu istekne ugovor. Cijela priča i ne bi bila toliko zanimljiva da kod posljednjeg raspisanog natječaja nije izbila mini afera. Tada se na natječaj za mjesto tajnika Srednje gospodarske škole, raspisanog u prosincu, javilo četrdesetak kandidata, među kojima je bio i Franjo Cirkvenec, bivši direktor u Podravki.

Glasine su odmah krenule da je riječ o namještenoj igri budući da je Cirkvenac aktivni HDZ-ovac, a na kraju je slučaj završio poništenjem natječaja. Od tada, u tišini, posao obavlja Rajnović, a tko će biti sljedeći tajnik u spomenutoj školi, nismo uspjeli doznati. Svi vrlo nevoljko komentiraju situaciju oko zaposlenja tajnika pa čak i ravnatelj Josip Bošnjak.
– Na svakom natječaju za radno mjesto visoke stručne spreme imamo oko 40 molbi i nemoguće je reći tko će se javiti i tko će dobiti posao – rekao je Josip Bošnjak i dodao da nije htio komentirati tadašnju situaciju oko Franje Cirkveneca pa ne želi ni sada.
Prozvani Franjo Cirkvenec kaže da se ne misli javiti na sada raspisani natječaj te naglasio kako je šokiran cijelom nastalom situacijom i dodao da ne želi komentirati tuđa naklapanja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.