‘Prigorje financije’ doigrava za popunu A1 lige

Košarkaški klub “Prigorje financije” Križevci poziva večeras u dvoranu OŠ Ljudevita Modeca na prvu odlučnu utakmicu doigravanja za popunu A1 lige. Suparnici su zagrebačka KK Dubrava, koji su domaćini uzvrata u četvrtak 19. svibnja 2011. u ŠD “Dubrava” s početkom u 20 sati. Križevčani su u kvalifikacijama za popunu A1 lige osvojili 2. mjesto i pravo na doigravanje s “Dubravom” kao pretposljednjom iz A1 lige za opstanak. Obje odlučne utakmice igraju se na bolji rezultat, odnosno računaju kao jedna.

– U Križevcima ćete moći, kao “Dubravi” posuđenog seniora, pozdraviti i najboljeg mladog igrača Europe, Darija Šarića, koji je s matičnim KK Zagreb prošli tjedan osvojio naslov europskog juniorskog klupskog prvaka, istaknuo je tajnik KK “Prigorje financije” Krešimir Konfic. Sjajni Šarić je u velikom finalu u Barceloni, u pobjedi protiv Žalgirisa, ostvario triple-double od 19 poena (šut 7/21), 14 skokova i 10 asistencija te postao prvi igrač u povijesti kojem je to uspjelo u dva finala mlađih kategorija – kadetskom Europskog prvenstva te juniorskom Eurolige.

Križevačka publika će također moći uživati u igri velikih talenata iz Dubravine škole košarke čiji su pak juniori prošli vikend osvojili naslov prvaka Hrvatske a nekoliko juniora, poput Rikića, Brzoje i Buovca poprilično participiraju i u igri “Dubravinih” seniora. Vrijedi spomenuti i dvojicu posuđenih u križevački klub, Stipu Bešlića iz “Dubrave” te Andriju Hrkača, koji je zbog igranja kvalifikacija za A1,  kao junior “Zagreba”, propustio osvojiti juniorsku Euroligu. Sva ova juniorska i seniorska imena najbolja su pozivnica za večerašnji košarkaški spektal u Modecu, koji počinje u 20 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.