Više od 500 mažoretkinja plesat će u središtu grada

KRIŽEVCI – Križevačke mažoretkinje bit će posljednje subote u travnju domaćin zanimljvog i vrlo atraktivnog 20. državnog turnira, na koji se očekuje dolazak čak više od 500 mažoretkinja svih uzrasta iz cijele zemlje. U sklopu priprema za to veliko natjecanje, u Križevcima je održana sjednica Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske.
– Razgledali smo lokacije u Križevcima na kojima će se natjecanje održati. Na središnjem gradskom trgu bit će paradni defile, jedna posebno atraktivna kategorija, pa se nadamo da će biti lijepo vrijeme toga dana. Koreografirani program održat će se u sportskoj dvorani OŠ Ljudevit Modec, rekla je predsjednica Saveza Željka Banović.
Najbolje ekipe s natjecanja 30. travnja u Križevcima izborit će odlazak na europsko prvenstvo Internacionalnog saveza mažoretkinja IMA-e krajem kolovoza u Poreču. A u sklopu priprema za to natjecanje članovi Organizacijskog odbora još će doći u Prigorje. Križevačke mažoretkinje će biti domaćin njihove sjednice, koja će biti početkom srpnja na Kalniku.

Vezano

Komentari su zatvoreni.