Osnovke i osnovci ‘Modeca’ najbolji u atletici, nema medalja

Križevačka osnovna škola Vladimir Nazor jučer je na gradskom stadionu bila domaćinom međuopćinskog natjecanja iz atletike za osnovce i osnovke. Iako je bilo tmurno i kišovito vrijeme, nastavnici su uz pomoć trenera Drage Palčića iz križevačkog atlestskog kluba, uspjeli osigurati da se natjecanje održi u koliko–toliko dobrim uvjetima. Učenici i učenice maksimalno su se zalagali i dali sve od sebe iako su vremenski uvjeti bili nepovoljni.

No, za uloženi trud i zalaganje na natjecanju, učenici  su bili nagrađeni sa samo nekoliko riječi ravnateljice škole domaćina, jer kako je ravnateljica i sama rekla, za bilo kakvo drugo priznanje, koje je do sada na svim natjecanjima bilo neizostavno ( npr. medalje, pehari ), nije bilo novaca zbog recesije. Učenice i učenici pobjednici, ovoga su puta nakon odličnih rezultata i plasmana na županijsko natjecanje, otišli pomalo tužni, praznih ruku s natjecanja.

Ukupni poredak kod djevojčica: 1. OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca, 2. OŠ Vladimir Nazor iz Križevaca, 3. OŠ Sveti Petar Orehovec, 4. OŠ Sokolovac, 5. OŠ Kalnik, 6. OŠ Andrije Palmovića iz Rasinje.
Ukupni poredak kod dječaka: 1. OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca, 2. OŠ Vladimir Nazor iz Križevaca,3. OŠ Kalnik, 4. OŠ Sokolovac, 5. OŠ Sveti Petar Orehovec, 6. OŠ Sidonije Rubido Erdody iz G. Rijeke, 7. OŠ Andrije Palmovića iz Rasinje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.