Na Sajmu poslova u Križevcima danas nađite svoju priliku

Od 10 do 16 sati u restoranu Vojarna, unutar prostora bivše vojarne u Križevcima, danas se odvija Sajam poslova Koprivničko-križevačke županije. Jubilarni 5. susret poslodavaca i posloprimaca, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područna služba Križevci, jedan je od načina povezivanja onih koji se bave problematikom zapošljavanja i gradnje karijere, čime omogućava njihovu međusobnu komunikaciju. Sajam je namijenjen nezaposlenima, tražiteljima posla, kao i poslodavcima, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda OŠ i svima onima koji žele graditi poslovnu karijeru.

Ove se godine odazvalo 50-ak sudionika, što tvrtki – privatnih i javnih, što obrazovnih institucija i partnera u organizaciji, a svi svoje usluge i mogućnosti nude na pultovima od 10 sati.

Ondje se može predati zamolba za posao i životopis, prikupiti korisne informacije i natjecati se za radno mjesto, pa i procijeniti vlastite kompetencije u skladu sa zahtjevima poslodavca, navode organizatori iz HZZ-a, koji od 12.30 drže i okrugli stol Nacionalni plan poticanja zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu. Od 13 sati zainteresirani mogu posjetiti novu zgradu Srednje škole Ivana Seljanca, kojih 300 metara od mjesta Sajma, gdje se mogu upoznati sa zanimanjima te ustanove.

Cijelo vrijeme trajanja 5. Sajma poslova u Križevcima moguće je koristiti računalni program Moj izbor, za profesionalno usmjeravanje, koji u bazi ima 300 različitih zanimanja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.