Što čitate? Poslušajte večeras u Klubu kulture!

Osamnaesti dan mjeseca ožujka obilježava se kao Međunarodni anarhistički dan akcije, posvećen borbi i zalaganjima za pravedniji i drugačiji svijet, oslobođen oblika prisilne vlasti. I sedmi križevački kulturno-obrazovni festival Culture Shock pridružuje se Danu, predstavljanjem značajnih djela anarhističke i angažirane literature i rada izdavačke kuće “Što čitaš?” iz Zagreba.

Na tribini istoimenog naziva će urednik Marko Strpić predstaviti i Križevčanima otkriti drugačije knjige, koje promišljaju aktualna društvena pitanja, razmatraju moguće promjene te razvoj osobe i društva, što su i osnovne tematske smjernice nakladništva iz “Što čitaš?”. Rečene ideje se može definirati kao slobodarstvo, a što to točno znači, najbolje otkrijte iz samih naslova objavljenih do danas.

Tribina “Što čitaš?” počinje danas u 20 sati u Klubu kulture u Križevcima, moderirat će je križevački aktivist Matija Marek, a tematsku večer zaokružuje slušaonica “Anarho-šok” s DJ-em iznenađenja, od 22 sata u istom prostoru. Ulaz na oba događaja je slobodan.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.