S godišnje skupštine udruge P.O.I.N.T.

Križevačka udruga P.O.I.N.T. održala je redovnu godišnju skupštinu na kojoj su zbrojena postignuća i aktivnosti u protekloj godini i izabrani novi članovi upravnih tijela udruge. Prema izvještaju kojeg je podnio predsjednik udruge Hrvoje Belani, P.O.I.N.T. je u svojoj drugoj godini radom na raznim projektima pojačao svoju vidljivost u zajednici i u velikoj mjeri ostvario svoje zadane ciljeve.

Otprije poznati projekti i događaji ocijenjeni su uspješnim – humanitarna akcija FIVE4KIDS – uz medijsku sveprisutnost u cijeloj zemlji ove godine donijela obilje onima kojima je najpotrebnije, te kulturnoobrazovni festival Culture Shock, rađen u suradnji s udrugom K.V.A.R.K., a na kojem je P.O.I.N.T. organizirao dvije obrazovne radionice, dvije umjetničke izložbe, izdavši obrazovne priručnike i kataloge za korisnike. Uz navedeno, ponuda Udruge u ovoj je godini proširena održavanjem tribine i simulacijom prijamnih ispita za maturante. Dokument Smisao i točka, kojeg su izradili članovi udruge, proglašen je najboljim rješenjem sinopsisa na gradskom natječaju za sinopsis 40. Križevačkog velikog spravišča, što je nagrađeno i s 5 tisuća kuna.

Web portal Križevci.info kao stalni i svakodnevni projekt udruge nameće se kao pouzdan izvor informiranja, a pripadajuće forumske teme i komentari slove kao gradsko vježbalište demokracije. Portal međutim treba još suradnika koji bi poboljšali i još više ubrzali njegovu medijsku protočnost i utjecaj.

Podportal Svijet glazbe pojavljuje se kao medijski pokrovitelj glazbenih izdanja renomiranih domaćih izvođača i u ovoj je godini postao nezaobilazno mjesto za sve željne provjerenih glazbenih novosti.

Formalni dio Skupštine pripao je izboru i imenovanju članova upravnih i nadzornih tijela u novi, dvogodišnji mandat. Za predsjednika udruge ponovno je izabran Hrvoje Belani, potpredsjednici ostaju Dalibor Karlović i Tania Lugomer-Pomper. Novi tajnik udruge je Sergej Novosel, rizničarka ostaje Zvjezdana Babić. Upravni odbor čine još Bojan Krhatlić i Sandro Novosel. U Nadzorni odbor ušli su Sonja Mrnjavčić, Mario Rajn i Vedran Šantak. Kao počasna članica u udrugu je primljena Brigita Alilović, višegodišnja P.O.I.N.T.-ova suradnica iz inozemstva u dobrotvornim akcijama.

U 2007. godini udruga P.O.I.N.T. najavljuje rad na dosadašnjim projektima a sljedeći dvogodišnji strateški plan, nastojat će se djelovati na dovršenju započetih poslova koji uključuju obrazovanje i kulturu, medije i informiranje i nove tehnologije, o čemu će portal Križevci.info pisati prvi.

Vezano

Komentari su zatvoreni.