Gradski dvoboj košarkaša – kadeti

U predzadnjoj utakmici sezone kadeti KK Radnik ugostili su ekipu KK Križevci. Ovo je bio 8. susret mlađih uzrasnih kategorija između gradskih rivala i 8. pobjeda KK Radnik. Ovom pobjedom Radnikovi su kadeti osigurali medalju za jedno od prva 3 mjesta kadetske lige, a kakvog će biti sjaja odlučivat će se u zadnjem kolu. A sama utakmica bila je neizvjesna do posljednjih trenutaka. Nervozan ulazak u utakmicu i podcjenjivanje protivnika omogućilo je gostima vodstvo tijekom gotovo cijele utakmice.

 

Umjesto da pred navijačima posljednju domaću ovosezonsku utakmicu odigraju kao što su igrali tijekom cijele sezone, dopustili su nervozi da ih u potpunosti isključi iz utakmice čemu je zasigurno pridonijela i ozljeda prvog razigravača Marka Jukića koji se povrijedio već na podbacivanju. Tako su neplanirano teret utakmice morali iznijeti mlađahni D. Tkalec i Tomas, a do pobjede je ekipu “domaćina” vodio Marko Tkalec. Iako izvan ritma, uz mnogo ishitrenih šuteva i samo 7 pogođenih slobodnjaka iz 28 pokušaja, u zadnjim minutama radnikovci su ipak pokazali dio svojih mogućnosti, što je u ovakvoj utakmici bilo dovoljno za pobjedu 66:61.

KK Radnik : KK Križevci = 66 : 61 (16:17, 14:17, 22:12, 14:15)

KK Radnik: Tkalec M. 19, Jukić 7, Tkalčec, Biondić, Tkalec 11, Tomas 3, Niemčić, Jandrlić 6, Anđelić, Prstec 16, Haramina 2. Trener: Lukša.
KK Križevci: Marković 6, Dubravec 4, Delić 15, Puškarić, Troha 9, Lovreković, Vrhovec 4, Vrbančić, Palijan 19, Smojver 4, Konfic. Trener: Cetina.

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.