Lucić i Dežulović ekskluzivno u Križevcima s Melodijama križa i ovaca

Organizatori Culture Shock Festivala u Križevce ove godine dovode prvake hrvatske satire, glasnike anarhista, heretika (bogu-mili, a ni vragu nisu mrski) i slobodnomislećih (č)ovaca – Borisa Dežulovića i Predraga Lucića.

Poznati novinari nikad prežaljenog Feral Tribunea, utjecajni kolumnisti i beskompromisni komentatori suvremene hrvatske društveno-političke gluposti, nastupit će u Klubu kulture u petak 4. ožujka. Tim povodom, samo za vjernu festivalsku publiku, kao i one koji će to tek postati (pa nikad to neće biti prestati!) ekskluzivno te večeri u Križevcima, Lucić&Dežulović izvode Melodije križa i ovaca.

To je niz domaćih i stranih hitova spjevanih u duetu koji im origininalnim stihovima daje drugačiji, humoristični smisao, otkrivajući time i skrivena značenja i asocijacije. Past će mnoge maske dok se smijete do daske urnebesno ozbiljnim versima feralovskog dvojca! Za večer Melodija križa i ovaca, koje startaju od 20 sati, ulaznice se, po cijeni od 20 kuna (30 kuna na dan izvedbe 4.3.) bez straha mogu nabaviti u Klubu kulture i Art Rock Caffeu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.