U dva mjeseca ‘kulturnog šokiranja’ 50-ak događanja

KRIŽEVCI – Počinje sedmo izdanje kulturno-obrazovnog programa Culture Shock, u sklopu kojeg su udruge P.O.I.N.T. i K.V.A.R.K. u iduća dva mjeseca pripremile čak 50-ak različitih događanja.
– Već idući petak koncert i izložbu u Klubu kulture će imati legendarni kantautor Drago Mlinarec, a od koncerata tu su još Ateis rap, novosadski bend, zatim TBF, kojega ne treba puno predstavljati. Onda od predstava i performansa bit će tu Melodije križa i ovaca Predraga Lucića i Borisa Dežulovića.

– Igor Galaš, naš najnagrađivaniji modni dizajner imat će svoj performans i nešto slično. Tu je i projekt Rock is rising, koji će isto u sklopu festivala imati dva programa, jednu slušaonicu i koncert AC/DC tribute banda, tribina o Hrvatskom proljeću i radionica izrade plakata, izdvojila je umjetnička ravnateljica festivala Sonja Mrnjavćić.
Detaljan program možete potražiti na internetu, na adresi www.c-shock.org, a Sonja Mrnjavčić je napomenula da festival ima i prijatelje.
– Ove godine to su križevačka Astronomska udruga Perzeidi, koja će imati tribinu ‘Gužva u Sunčevom sustavu’, na kojoj će gostovati naš najpoznatiji astronom Korlando Korlević, najavila je Sonja Mrnjavčić.

Vezano

Komentari su zatvoreni.