Teku pripreme za ovogodišnje Sportske igre mladih

Ovogodišnje prijave za Sportske igre mladih, na kojima je prošle godine sudjelovalo 51.350 natjecatelja, odvijat će se od 1. svibnja do 15. lipnja 2011. godine. Izvršni direktor Sportskih igara mladih Tihomir Gudić je izjavio da je želja organizatora poboljšati uvjete natjecanja kako bi se 2011. okupio još veći broj sudionika, kojima se pruža prilika doći do velikog finala u Splitu.
– Naše djelovanje je utjelovljeno u sloganu kojim dajemo konkretan doprinos našoj društvenoj zajednici: “Živimo život bez droge jer droga uzima život, istaknuo je Gudić.

Stoga su predstavili novu koncepciju natjecanja na regionalnoj razini: umjesto dosadašnjih šest međužupanijskih natjecanja, natjecanje će se biti podijeljeno na tri regije: Istok, Srednju Hrvatsku i Jug. Uz Koprivničko-križevačku županiju, regija Istok obuhvaća i sljedeće županije: Bjelovarsko-bilogorsku, Brodsko-posavsku, Međimursku, Osječko-baranjsku, Požeško-slavonsku, Varaždinsku, Virovitičko-podravsku i Vukovarsko-srijemsku. Sve relevantne informacije za djecu i mlade, osim na web stranici,  mogu pronaći na društvenoj mreži Facebook. Kao i svake godine, prijave i sudjelovanje na Sportskim igrama mladih su besplatni.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.