Sad joj nude posao žene koja je došla na njeno mjesto

Slučaj ‘Učenički dom’: Iz Učeničkog doma Križevci do danas se, a danas je kraj roka, nisu očitovali na žalbu Ozane Tandare zašto su zaposlili kćer općinskoga načelnika

Danas, 4. veljače, istekao je rok koji je Ozana Tandara, križevačka profesorica filozofije i religijske kulture, dala upravi i Domskom odboru Učeničkog doma u Križevcima, da se očituju na njezinu žalbu u vezi zapošljavanja. Tandara je ondje radila u dva navrata, a na trećem natječaju nije prošla, i to zato što je, tvrdi, bio namješten za Mariju Kovačić, kći HSS-ova načelnika Kalnika Božidara. O političkom nepotizmu obavijestila je i ministarstvo, a kaže da će i USKOK. Ravnateljica Doma Snježana Majić neki je dan odbila sve komentirati, a iz Doma su nam danas obećali da će nam se javiti, no nisu. Ozanina priča izazvala je brojne reakcije u križevačkoj javnosti i na portalima, gdje ju bodre i čestitaju joj na istupu. Kakve ironije, dobila je i ponudu za posao na Kalniku.
– Zvali su i pitali bih li htjela u školi predavati vjeronauk jer je Marija Kovačić otišla na drugo radno mjesto?! Odbila sam – kaže Ozana. (VL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.