Dva desetljeća uspješnog rada Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom

Križevačka Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom ove godine slavi 20. godišnjicu osnutka i tim je povodom organizirala svečanu sjednicu prošli četvrtak u restoranu “Vojarna”. Iako samostalno djeluje 20 godina, Udruga je prije toga djelovala isto toliko dugo kao podružnica bjelovarske udruge.

 

U kratkom obraćanju okupljenim gostima, predsjednica udruge Tamara Premuš zahvalila je brojnim institucijama i udrugama na pomoći u radu udruge, a 20. rođendan udruzi i predsjednici čestitale su predsjednica udruge Ludbreško sunce Ruža Zlatar i predsjednica đurđevačke Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Kristinka Štefan.

Svoje su čestitke za uspješan 20-godišnji rad u unapređivanju kvalitete života osoba s mentalnom retardacijom i njihovih obitelji izrazili i gradonačelnik Križevaca Branko Hrg te potpredsjednik Županijske skupštine Ivan Vuk. Nakon službenog dijela programa, koji je vodila direktorica križevačkog radija Danica Čataj, članovi kluba “Maslačak”, koji djeluje u sklopu križevačke Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom, izveli su zabavni program u kojem su plesali, glumili i recitirali, a nakon njih goste je zabavljao bend Duo Mix.

Vezano

Komentari su zatvoreni.