Novogodišnje želje čelnika gradova i županije

PODRAVINA I PRIGORJE – Zdravlje, sreća, ljubav, najčešće su stvari koje smo si međusobno poželjeli u novoj godini. Pitali smo i predstavnike lokalnih vlasti odnosno koprivničko-križevačkog župana te gradonačelnike Koprivnice, Križevaca i Đurđevca koje su najveće želje i očekivanja u 2011-oj.
– Mislim da će to biti godina u kojoj svi moramo donijeti odluke o tome želimo li nastaviti ovako dalje ili želimo krenuti u promjene koje će osigurati bolji i kvalitetniji život svakome od nas ponaosob i zajednici u cjelini i jesmo li spremni sudjelovati u tim promjenama. Dakle, na nama je da odlučimo, a ono što odlučimo da provedemo u djelo, od nove godine očekuje koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić.

Gradonačelnik Križevaca Branko Hrg ima puno želja za 2011-tu, no izdvojio je dvije.
– U poduzetničkoj zoni Gornji Čret, čije uređenje počinjemo, da nam se pojave prvi poslovni subjekti, naravno proizvodnih djelatnosti i da se intenzivno gradi autocesta, ova faza do Križevaca, poželio je B. Hrg.

Što posebno želi u novoj godini đurđevački gradonačelnik Slavko Gračan?
– U 2011. godini želim da ostvarimo sve svoje gradske planove i nužne reforme. Želim da se počnu otvarati, a ne zatvarati radna mjesta. I želim da grad Đurđevac bude grad perspektive za sve, a posebno za mlade.

Župan Darko Koren očekuje završetak niza investicija, od kojih je većina započeta kreditom od 15 milijuna kuna.
– Smatram da će iduća godina biti zapravo jedan rezime svih tih trogodišnjih investicija i aktivnosti, koje su ovim jednim manjim kreditnim zaduženjem prevladane u periodu dok su svima kapitalne investicije na razini stagnacije, kaže župan Koren.

Među ostalim, kaže da će biti završeno preuređenje trećeg kata takozvane stare interne u Koprivnici odnosno Zavoda za javno zdravstvo, izgradnja područne škole i ambulante u selu Gregurovec na području Općine Sveti Petar Orehovec te još niz kapitalnih investicija u školstvu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.