Požurite po ulaznicu za koncert ‘Petaka za đaka’

Još je manje od tri dana ostalo do velikog koncertnog spektakla u sklopu 7. dobrotvorne akcije “Petaka za đaka/FIVE4KIDS” na kojem će nastupiti proslavljeni kazališni tenor Đani Stipaničev, zvijezda domaćih rock opera i mjuzikla, i Tamburaški orkestar HRT-a uz ravnanje mo. Siniše Leopolda te gostovanje Hrvatskog pjevačkog društva “Kalnik” iz Križevaca. Koncert se održava u školsko-sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca, a pretprodaja ulaznica pokazuje koliko je Križevčanima stalo da božićno daruju djecu s posebnim potrebama. Akciji se otkupom ulaznica odazivaju i neka križevačka poduzeća, dok druga pak pružaju sponzorsku potporu realizaciji koncerta i čitave akcije. Iz udruge P.O.I.N.T. poručuju da je važna podrška kupnjom ulaznice, koja se može i dalje darivati u ovo predbožićno vrijeme.

Kako smo već najavljivali, koncert će voditi poznati hrvatski muzikolog i novinar Branimir Pofuk, koji nam je izjavio da će mu biti drago sudjelovati zbog akcije, tamburaša i Križevaca, koji su, kad su tambure i tamburaši u pitanju, prava metropola. Ulaznice po 40 kuna još se danas i sutra mogu nabaviti u pretprodaji u Art Rock Caffeu, Art-eriji, Centrali Gradske uprave, Pučkom otvorenom učilištu, gradskom turističkom uredu te zalogajnici Olimp, dok će u srijedu na ulazu u dvoranu koštati 50 kuna.
Novčane donacije se primaju na namjenske žiro-račune za FIVE4KIDS: 2402006-1400004747 (kunski) te 71304000-1862413 (devizni). Primatelj uplata je udruga P.O.I.N.T. s adresom Tomislavova 27 u Križevcima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.