Privedena šestorica dilera s potkalničkog područja

Koprivnica – Sumnja se da su prošle i ove godine prodavali i posredovali u prodaji marihuane konzumentima sa širega križevačkog područja

Policija je stala na rep još jednoj skupini dilera. U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Koprivnici policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad šestoricom muškaraca s potkalničkog područja u dobi od 18 do 44 godine tijekom kojeg su utvrdili da su počinili više kaznenih djela zloporabe opojnih droga.
Sumnja se da su prošle i ove godine prodavali i posredovali u prodaji marihuane konzumentima sa širega križevačkog područja. U premetačini stanova, vikendica i vozila policija je kod osumnjičenika pronašla i oduzela manju količinu marihuane, sjemenki indijske konoplje te drugih predmeta.
Osumnjičenici su jučer privedeni pred istražnog suca Županijskog suda u Koprivnici, koji je nakon saslušanja pustio petoricu da se brane sa slobode, a najstariji među njima, 44-godišnji muškarac, dobio je 48-satno zadržavanje i odvezen je u bjelovarski zatvor. Neslužbeno doznajemo da su svi otprije poznati policiji, ali i da se uhićenja neće zaustaviti samo na njima. (VL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.