Iz tvornice u Apatovcu teku novi planovi s vodom

U OKRILJU ATLANTICA Stotinjak nas je radnika izuzetno dobro primilo – kaže Gabrijela Kasapović, direktorica korporativnih komunikacija Atlantica, koji je krajem rujna i konačno od Badela 1862 preuzeo punionicu vode, važnu i za CedevituGO.

Otkako ju je krajem rujna od Badela 1862 za 82 milijuna kuna kupila Atlantic Grupa, u tvornici Kalničke vode-Bionatura u Apatovcu kod Križevaca drukčije se diše, očito i zato što su i radnici dobili zaostale plaće.

– Stotinjak nas je radnika izuzetno dobro primilo – kaže Gabrijela Kasapović, direktorica korporativnih komunikacija Atlantica, istaknuvši da je pogon, iz kojeg od 2004. na tržište odlaze vode Kapljice i Unique, “vrlo dobar i moderan”. Nova uprava Kalničkih voda, koje sad djeluju u okviru Atlanticove divizije Zdravlje i njega, teži otvorenosti i želi dobre odnose i s lokalnom vlašću, pa su se našli i s križevačkim gradonačelnikom Brankom Hrgom. Kalničke vode, koje su za starog vlasnika u 2009. ostvarile prodaju od oko 50 milijuna kuna, žele još veći tržišni proboj, a o budućem razvoju, dakako, ovisi i hoće li biti novih zapošljavanja.

Potpredsjednik Atlantica Neven Vranković i direktor Kalničkih voda Krunoslav Dominiković istaknuli su da se u Apatovcu nastavlja s programom Kapljice i Unique, te kako je izvorska voda ključna za punjenje CedeviteGO, a govorilo se i o planovima sa slovenskom Cocktom.
A možda će se s novim vlasnicima tvornice ubrzati i dovršetak uvođenja vodovoda u samo selo Apatovec, čiji mještani godinama kritiziraju gradsku vlast, držeći da je apsurdno što vodu moraju izvlačiti iz bunara, a ne iz slavine, dok iz tvornice izvorska voda otječe u svijet. (VL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.