Atlantic Grupa ipak preuzela Kalničke vode

APATOVEC – Atlantic grupa Emila Tedeschija je s Badelom 1862 potpisala ugovor kojim preuzima tvrtku Kalničke vode BioNatura sa sjedištem u Apatovcu za ukupan iznos od 82 milijuna kuna. Po preuzimanju će Kalničke vode Bio Natura biti integrirane u okviru Atlanticove divizije Zdravlje i njega, stoji u obavijesti na Zagrebačkoj burzi.
– Ova akvizicija još je jedan strateški važan korak u razvoju Atlantic Grupe. Preuzimanjem punionice u Apatovcu osiguravamo budućnost našeg proizvoda Cedevita GO!, stvaramo pretpostavke za stabilnu proizvodnju i širenje poslovanja s bezalkoholnim napicima, te s galonskim pakiranjem izvorske vode ulazimo u novi distribucijski kanal koji ima puno potencijala, komentirao je Emil Tedeschi najnoviju akviziciju Atlantic Grupe.
Inače, tvornica u Apatovcu bavi se proizvodnjom izvorske i mineralne gazirane vode te proizvodnjom i distribucijom galonskih pakiranja izvorske vode, a dosad je uslužno punila Cedevitu. Tvrtka je prošle godine ostvarila prodaju od 50,6 milijuna kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.