Pri kraju izgradnja kolektora Centar

KRIŽEVCI – Počeli su radovi na drugoj fazi izgradnje kolektora Centar u Križevcima. Nakon što su dijelom prošle te ove godine položene kanalizacijske cijevi u Grdenićevoj ulici i na Mažuranićevom trgu, na red je došlo oko 150 metara Ulice bana Jelačića.
– Radi se o investiciji za koju je Komunalno poduzeće potpisalp ugovor s Gradom, nakon što je Grad Križevci raspisao javni natječaj. Ugovor je s PDV-om vrijedan 2 milijuna 765 tisuća kuna, doznajemo od predsjednika Uprave Komunalnog Gorana Gregureka. Dodao je da se, usporedo s polaganjem novog kolektora promjera 80 centimetara, radi i zamjena vodoopskrbnog sustava te svih priključaka. Komunalno će o svom trošku zamijeniti 13 priključaka, a vrijednost tog posla je 230 tisuća kuna.

 

Promet Ulicom bana Jelačića zatvoren je od Obrtničke do šetnice preko potoka Vrtlina, a radovi bi trebali završiti za oko dva tjedna. Što se pak tiče kolnika u Grdenićevoj ulici, čiji je asfalt tijekom radova morao biti rezan cijelom dužinom ulice, prvi čovjek Komunalnog Gregurek potvrdio nam je da uskoro slijedi asfaltiranje oštećene dionice.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.