Uskoro u Šiljevcu okupljanje mladih SDP-a iz cijele Hrvatske

KRIŽEVCI – Naselje Šiljevec kod Kalnika bit će od 27. do 29. kolovoza mjesto održavanja Ljetnog kampa mladih SDP-a Hrvatske. Organizatori iz Županijskog i Foruma mladih SDP-a Križevaca očekuju 50-ak sudionika iz cijele države, a edukativni program kampa namijenili su njihovoj pripremi za slijedeće parlamentarne izbore, kaže tajnica Županijskog odbora Foruma mladih SDP-a Aldijana Matić.
– To će biti naš tzv. team building, tijekom kojega ćemo na kampu imati teme poput gospodarskog razvoja, te decentralizacija i regionalizacija Hrvatske. Smatramo da će baš te teme biti aktualne u programu SDP-a na slijedećim parlamentarnim izborima, pa nam je to zapravo priprema za izbore, objasnila je A. Matić.

Dodala je da će o tim temama forumašima govoriti saborski zastupnici i stranački dužnosnici, primjerice Branko Grgić, Zvonimir Mršić, Goran Maras i Zlatko Komadina.
Naravno da će osim priprema za izbore mladim SDP-ovcima tijekom trodnevnog kampiranja preostati dovoljno vremena za druženje, sport i planinarenje. Smještaj je predviđen u šatorima, a ako taj plan pokvari kiša, na raspolaganju će im biti lovački dom u Šiljevcu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.