U gradskom ljetovalištu u Pagu ove sezone oko 600 Križevčana

KRIŽEVCI – Kao i prošlih godina, i ovog će ljeta oko 600 ponajviše Križevčana dane odmora provesti u gradskom ljetovalištu u Pagu. Prema riječima Draženka Kovačića iz Zajednice sportskih udruga, predviđeno je 15 smjena od po tjedan dana, sezonu su otvorili najmlađi, a zatvorit će ju najstariji.
– Prva smjena bila je od 31. svibnja i u njoj su bila djeca tri gradska vrtića. Nakon toga smo imali dvije grupe ‘Škole u prirodi’ OŠ ‘Ljudevit Modec’. Zadnje dvije smjene, koje su od 23. kolovoza do 12. rujna su umirovljenici, jedna smjena je Klub ‘Mariške’ iz Koprivnice i druga umirovljenici iz Križevaca, rekao je D. Kovačić.

U jednoj od smjena tijekom kolovoza u Pagu će ljetovati i štićenici koprivničkog Doma za djecu ‘Svitanje’, a svi oni iskoristili su povoljnost cijene od svega 1.180 kuna za prijevoz, te sedmodnevni smještaj, prehranu i osiguranje.
– Sve je isto kao i prošle godine, ništa nismo mijenjali, s obzirom na krizu ostali smo s cijenama isti, ističe Kovačić.
Zgrada na paškom Trgu svetog Jurja raspolaže s 50 kreveta, a dodatna je pogodnost za najmlađe što u njihovom smjenama boravi i nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture, koji održava školu plivanja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.