Projektiranje vodoopskrbe i odvodnje za 8.5 milijuna kn

KRIŽEVCI – Uskoro bi trebale biti poznate projektantske tvrtke kojima će pripasti dva posla vrijedna više od 8,5 milijuna kuna, po čijem će završetku čitavo križevačko područje imati projektnu dokumentaciju za preostalu neizgrađenu vodovodnu i kanalizacijsku mrežu.
– Hrvatske vode su otvorile dva natječaja. Jedan je za projektiranje sustava javne odvodnje, a drugi je za sustav vodoopskrbne mreže na području grada Križevaca. To je iz programa predpristupnih fondova, za odabir projektantske kuće koja će izraditi projektnu dokumentaciju za pojedine smjerove cjevovoda, odnosno kanalizacijske mreže, pojasnio je stambeno-komunalni pročelnik Anđelko Nervo.

Prvim od natječaja traži se projektant za izradu idejnih, glavnih i izvedbenih projekata za izgradnju i rekonstrukciju više od 200 kilometara javne vodoopskrbne mreže s pratećim objektima, od čega na područje samoga grada otpada 85 kilometara. Drugi natječajem odabrat će se izrađivač projektne dokumentacije sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za 30-tak križevačkih ulica i naselja. Čije su ponude odabrane kao najpovoljnije trebalo bi se znati zadnjeg tjedna srpnja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.