Fabijan Brčić juniorski prvak Hrvatske

Prošle je subote u Maloj dvorani Sportskog centra Gripe u Splitu održano juniorsko prvenstvo Hrvatske u taekwondou, na kojem je nastupilo i nekoliko boraca križevačkog TK Radnik. Odličan rezultat polučio je hrvatski reprezentativac Fabijan Brčić osvojivši nakon pet kola zlatnu medalju u kategoriji do 63 kg. Slijedi mu vrijeme odmora, ali i treniranja u Koreji, ako bude podrške sponzora.

Brčić je u prvom kolu bio bolji od kadetskog prvaka Europe iz domaćeg TK Marijan rezultatom 4:3, u drugom je borca iz TK Osvit pobijedio 2:1, treće kolo dobio je nokautom protiv borca iz TK Vinkovci, dok mu je u četvrtom zbog ozljede predao borac iz TK Rugvica. U finalu je nadjačao protivnika iz TK Susedgrad Sokol rezulatom 6:4.

– Medalja je u Križevcima, na čemu zahvaljujem svima koji me podržavaju i shvaćaju moj rad i trud, posebno trenerima Damiru Međeralu i Zoranu Jandrokoviću, mojim roditeljima na financijskoj i drugoj potpori te bratu Maksu na moralnoj, izjavio je šesnaestogodišnji Brčić ekskluzivno za Križevci.info, istaknuvši i sportski rezultat mlađeg brata, koji je istog dana u Čakovcu, na državnom prvenstvu u višeboju, osvojio 3. mjesto.

Vezano

Komentari su zatvoreni.