Poginuo pod traktorom, putnici bez ozljeda

stop_policija_kontrola_prometaPODRAVINA I PRIGORJE – Policija je izvijestila o smrtnom stradanju traktorista, koje se dogodilo u subotu poslijepodne u Zaistovcu, naselju u općini Sveti Petar Orehovec. Poginuli 67-ogodišnjak vozio je poljskim putem neregistrirani traktor s poluprikolicom; dolaskom na nizbrdicu došlo je do prevrtanja traktora, u kojem je vozač ispao iz kabine i završio prignječen ispod stroja. 67-ogodišnjak je preminuo na mjestu nesreće, a srećom, dvije osobe koje je prevozio u prikolici, 60-ogodišnjak i žena u dobi od 54 godine, prošli su bez ozljeda.

Prošloga petka otkrivene su dvije krađe počinjene tijekom dva prethodna tjedna; iz obiteljske kuće u Jagnjedovcu nestalo je više tisuća kuna, a u Đurđevcu osim bez novca vlasnik je ostao i bez zlatnog nakita. U provali u kuću u Zablatju ukradeno je gorivo i limenke s bojama, a ponovno je provaljeno i u benzinsku postaju u Svetom Ivanu Žabnu, iz koje su odnosene cigarete. Istrage u sva četiri slučaja su i dalje otvorene.

U noći sa subote na nedjelju izbio je požar na tavanu vikendice u Draganovcu. Ozlijeđenih nije bilo, a šteta je procijenjena na 15-tak tisuća kuna. Uzrok izbijanja vatre još nije utvrđen, a pogasili su ju profesionalci koprivničke postrojbe i članovi DVD-a Draganovec.(RKC)

Vezano

Komentari su zatvoreni.