Pobjede nogometaša Koprivnice i Križevaca

KOPRIVNICA, KRIŽEVCI – U 31. kolu Treće HNL istok oba županijska predstavnika iskoristili su prednost domaćeg travnjaka i upisali sva tri boda. Nogometaši Koprivnice pred svojim su navijačima pobijedili momčad Croatia iz Đakova s više nego uvjerljivih 5-0. Za 11. ovosezonsku pobjedu koprivničkog trećeligaša po dva puta zabili su Ogrizović i Matijašec te jednom Jagić.
– Otvaranje utakmice je bilo odlično, već smo u 10. minuti uspjeli postići tri zgoditka, s tim da je vrijeme bilo strašno teško za igru, teren natopljen, padala je kiša te bilo vrlo hladno, rekao je trener nogometaša Koprivnice Vinko Potroško.

Do novih bodova došli su i nogometaši Križevaca, koji su na svom travnjaku pobijedili osječku momčad Grafičar Vodovod s 2-0.
– Vrijeme je bilo teško, međutim s dva prekrasna Mešnjakova pogotka osvojili smo tri nova boda i sada smo se ‘odlijepili’ od momčadi Višnjevca, koja je poražena u Nedelišću. Razlika je četiri boda i to nam je zaista važno, rekao je trener momčadi Križevaca Dražen Kemenović.

Nogometaši Koprivnice nalaze se sada na 12. mjestu ljestvice Treće HNL te u slijedećem kolu gostuju kod MV Croatie u Slavonskom Brodu, dok momčad Križevaca, koje je na 15. mjestu, gostuje kod Mladosti u Cerniku.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.